FC Utrecht hoopt te stunten met Elia

Reacties

Grote kans dat Eljero Elia komend seizoen weer in de Eredivisie te bewonderen is. De 33-jarige buitenspeler geniet belangstelling van onder meer FC Twente, ADO Den Haag én FC Groningen, maar de aanvaller is dicht bij een transfer naar FC Utrecht.

FC Utrecht hoopt te stunten met Elia
© Pro Shots

Tijdens een bijeenkomst in de Balie in Amsterdam, waar Voetbal International uitgebreid vooruitblikte op het nieuwe voetbalseizoen, liet Frans van Seumeren weten dat er transfernieuws aan zit te komen bij FC Utrecht. Er zouden volgens de grootaandeelhouder twee 'klasse-spelers' gepresenteerd worden. Eén daarvan moet Elia worden.

De dertigvoudig international liet recent ontvallen graag terug te keren naar Nederland. Diverse Eredivisie-clubs gooiden vervolgens een lijntje uit naar hem uit. Ook clubs uit onder meer Engeland, Italië en Turkije toonden interesse, maar nu lijkt Utrecht de volgende bestemming van Elia.

De Domstedelingen hebben zich ten doel gesteld om komend jaar een volgende stap richting de vaderlandse topvier te maken. Utrecht zoekt dan ook naar versterkingen die er direct staan. Daarom werd Justin Hoogma nogmaals gehuurd en werd Django Warmerdam overgenomen van FC Groningen. Elia zou de volgende kwaliteitsimpuls zijn voor de selectie.

Elia werd onlangs nog kampioen van Turkije en kwam afgelopen seizoen nog tot 23 wedstrijden in de Turkse competitie.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.