FC Utrecht hoopt naast Amrabat ook op Redan

Reacties

Bij FC Utrecht komt de transfermolen aardig op gang. Niet alleen probeert de club Nordin Amrabat naar Stadion Galgenwaard te halen, ook is het in de race voor Daishawn Redan. De 21-jarige aanvaller staat nu nog onder contract bij Hertha BSC.

FC Utrecht hoopt naast Amrabat ook op Redan

Trainer Henk Fraser overweegt komend seizoen met twee spitsen te gaan spelen. Met Henk Veerman en Tasos Douvikas heeft hij echter maar twee centrumspitsen in zijn selectie. En dus bekijkt FC Utrecht momenteel de mogelijkheden een extra spits aan de selectie toe te voegen.

Het oog is nu gevallen op Daishawn Redan. De 21-jarige jeugdinternational staat onder contract bij Hertha BSC en werd vorig seizoen verhuurd aan PEC Zwolle. In Duitsland heeft de Amsterdammer weinig uitzicht op speelminuten. Een verhuur (met een mogelijke optie tot koop) lijkt voor beide partijen een goede ontwikkeling.

In Zwolle was Redan in 26 wedstrijden zes keer trefzeker. De oud-speler van Ajax en Chelsea scoorde recent ook nog namens Jong Oranje in het EK-kwalificatieduel met Gibraltar.

Spelersprofiel

D. Redan


Geboortedatum:
2 februari 2001
Leeftijd:
23
Geboorteplaats:
Amsterdam
Nationaliteit
Suriname
Lengte:
1,76 m
Gewicht:
76 kg
Huidige club:
Triestina
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer FC Utrecht
Meer over FC Utrecht
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.