FC Utrecht heeft eindelijk beet: Mahi keert terug naar de Eredivisie

Reacties

FC Utrecht gaat zich versterken met Mimoun Mahi (26). Hij komt over van FC Zürich en is een van de twee aanvallende versterkingen waar eigenaar Frans van Seumeren zondagavond al op hintte. Hij tekent naar verluidt voor vier seizoenen.

FC Utrecht heeft eindelijk beet: Mahi keert terug naar de Eredivisie

Achter de schermen was de club al weken bezig om Mahi binnen te hengelen. De aanvaller wordt gezien als dé ideale toevoeging aan de selectie van trainer John van den Brom. Met het vertrek van de uiterst getalenteerde maar blessuregevoelige Jean-Christophe Bahebeck was Utrecht op zoek naar een aanvaller die er direct stond. Dat wordt Mahi.

De Hagenaar neemt de nodige Eredivisie-ervaring en doelpunten mee. Het jeugdproduct van Sparta kwam tussen 2014 en 2019 uit voor FC Groningen. In die zomer vertrok hij vervolgens naar Zwitserland.

In Utrecht kan Mahi op meerdere posities uit de voeten. Hij kan een spitsenkoppel vormen met Adrián Dalmau maar ook aan de zijkant geposteerd worden. Met ook Gyrano Kerk nog in de selectie, die nog overigens nog wel hoopt op een uitgaande transfer, heeft Utrecht plots veel meer aanvallende mogelijkheden.

En dan is dat mogelijk nog niet de laatste aanvallende versterking van deze zomer. De Domstedelingen hopen ook nog altijd op de handtekening van Eljero Elia. De transfervrije international is erg gecharmeerd van de plannen die FC Utrecht voor nu en de toekomst heeft.

Spelersprofiel

M. Mahi


Geboortedatum:
13 maart 1994
Leeftijd:
30
Geboorteplaats:
Den Haag
Nationaliteit
Marokko
Lengte:
1,81 m
Gewicht:
69 kg
Huidige club:
De Graafschap
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer FC Utrecht
Meer over FC Utrecht
Meer Eredivisie
Meer over Eredivisie
Meer M. Mahi
Meer over M. Mahi
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.