FC Utrecht haalt Ramselaar terug na mislukt PSV-avontuur

Reacties

Bart Ramselaar keert terug bij FC Utrecht. De Domstedelingen nemen de middenvelder per direct over van PSV, waar hij al een tijdje geen uitzicht meer had op speelminuten. Hij tekent een contract tot medio 2022, met een optie op een extra jaar.

FC Utrecht haalt Ramselaar terug na mislukt PSV-avontuur

Ramselaar doorliep de jeugdopleiding van FC Utrecht en op 1 maart 2015 debuteerde hij in de hoofdmacht. Ruim een jaar later maakte hij de overstap naar PSV, waar hij in zijn eerste twee seizoenen nog veel speeltijd kreeg. Vorig seizoen speelde hij echter maar zeven wedstrijden in de hoofdmacht, waarvan twee als basisspeler.

Na diverse geruchten over een vertrek is het dus nu zover. 'Bart Ramselaar komt weer thuis, en dat voelt voor beide partijen erg goed', aldus directeur voetbalzaken Jordy Zuidam van FC Utrecht. 'Hij komt uit deze regio, doorliep onze jeugdopleiding en is vertrokken als een publiekslieveling. Natuurlijk zijn we hem geen moment uit het oog verloren.'

Voor FC Utrecht is Ramselaar de achtste aanwinst. De middenvelder is de tweede speler van PSV die overkomt, eerder haalde de club al Justin Lonwijk op, die momenteel geblesseerd. De Domstedelingen zijn het seizoen in de Eredivisie sterk begonnen, met overwinningen op ADO Den Haag (4-2) en PEC Zwolle (3-1) en een remise op bezoek bij Feyenoord: 1-1. Tegenover het goede begin in Nederland staat de vroege uitschakeling in Europa. FC Utrecht kwam in de tweede voorronde van de Europa League niet verder tegen Zrinjski Mostar.

Bekijk hier al onze video's
Meer FC Utrecht
Meer over FC Utrecht
Meer PSV
Meer over PSV
Meer B. Ramselaar
Meer over B. Ramselaar
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.