FC Utrecht haalt Jong PSV-trainer Haar als assistent Van den Brom

Reacties

Dennis Haar vertrekt als trainer van Jong PSV. De 42-jarige oefenmeester gaat na dit seizoen aan de slag bij FC Utrecht, waar hij assistent wordt van de nieuwe hoofdtrainer John van den Brom. Het contract van Haar in Eindhoven loopt in de zomer af.

FC Utrecht haalt Jong PSV-trainer Haar als assistent Van den Brom

Haar is bezig aan zijn tweede seizoen als trainer van Jong PSV. Daarvoor was hij jarenlang werkzaam bij AZ, waar de trainer onder meer assistent was bij de Alkmaarse hoofdmacht. Haar kon zijn contract bij PSV verlengen, maar kiest voor de overstap naar Utrecht.

'We zijn er blij mee dat we Dennis hebben kunnen overtuigen om weer als assistent-trainer van John van den Brom aan de slag te gaan', reageert technisch directeur Jordy Zuidam op de clubwebsite van FC Utrecht. 'De doelen en ambities die er bij FC Utrecht zijn speelden een belangrijke rol in de keuze van Dennis voor onze club. Hij ziet de potentie van de club en gelooft daarin.'

Bij de Domstedelingen gaat Haar Van den Brom assisteren, met wie hij eerder al heeft gewerkt bij AZ. Van den Brom volgt Dick Advocaat op en krijgt bij Utrecht ook ondersteuning van Rick Kruys. Met Marinus Dijkhuizen, momenteel ook assistent, wordt nog gesproken over zijn rol in het volgende seizoen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer FC Utrecht
Meer over FC Utrecht
Meer Jong PSV
Meer over Jong PSV
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.