FC Utrecht gooit de deuren open: documentaire gaat in première

Reacties

De documentaire die afgelopen seizoen over FC Utrecht is gemaakt, is dinsdag in première gegaan. De serie, bestaande uit zes afleveringen van circa dertig minuten, is meteen in zijn geheel te zien.

FC Utrecht gooit de deuren open: documentaire gaat in première
© Videoland

'FC Utrecht, No Guts, No Glory' is de naam van de docuserie die op Videoland verschijnt. Eigenaar Frans van Seumeren geeft in een persbericht tekst en uitleg over het onstaan van de serie. 'In dit coronajaar hebben onze supporters veel van onze club moeten missen, simpelweg omdat ze niet aanwezig konden zijn in het stadion. We zijn op zoek gegaan naar manieren om extra’s te bieden aan de supporters. Daar is deze docuserie een van de voorbeelden van. Plekken waar normaal niemand komt, zijn in deze docuserie wél in beeld gebracht.'

FC Utrecht werd afgelopen seizoen zesde in de Eredivisie, Europees voetbal leverde dat echter niet op. In de finale van de play-offs werd verloren van Feyenoord. De Rotterdammers zijn ook hoofdonderwerp van een documentaire, maandag werden de eerste beelden getoond aan het publiek.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer FC Utrecht
Meer over FC Utrecht
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.