FC Utrecht en Lokomotiv Moskou akkoord over Kerk

Reacties

De transfer van Gyrano Kerk naar Lokomotiv Moskou is op hoofdlijnen rond. Als het benodigde papierwerk is afgerond én de aanvaller medisch is gekeurd, tekent hij een meerjarig contract bij de nummer vier van Rusland. Utrecht houdt zo’n zeven miljoen euro over.

FC Utrecht en Lokomotiv Moskou akkoord over Kerk

De transfer van de 25-jarige aanvaller kwam eind vorige week in een stroomversnelling terecht. Er waren meerdere clubs geïnteresseerd maar Lokomotiv was bereid om het door FC Utrecht gevraagde transferbedrag op tafel te leggen. Dit bedrag ligt rond de zeven miljoen euro en kan door bonussen nog verder oplopen.

Waar veel andere clubs op Deadline Day stressen om de laatste transfers rond te krijgen, hebben Utrecht en Lokomotiv de tijd om de transfer van Kerk rond te maken. De transfermarkt in Rusland sluit pas op 7 september.

FC Utrecht is niet voornemens een vervanger te halen voor Kerk. Met spelers als Moussa Sylla, Othman Boussaid, Mimoun Mahi en Simon Gustafson heeft trainer René Hake meerdere opties aan de rechterkant. De laatste dagen werd bij de club nog geïnformeerd naar andere spelers, maar dFC Utrecht wil de huidige selectie bij elkaar houden.

Spelersprofiel

G. Kerk


Geboortedatum:
2 december 1995
Leeftijd:
28
Geboorteplaats:
Amsterdam
Nationaliteit
Nederland
Lengte:
1,75 m
Gewicht:
68 kg
Huidige club:
Antwerp FC
Bekijk hier al onze video's
Meer FC Utrecht
Meer over FC Utrecht
Meer G. Kerk
Meer over G. Kerk
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.