FC Utrecht en Genk akkoord over Van den Brom

Reacties

John van den Brom is op weg naar RC Genk. Beide clubs bereikten donderdagochtend een akkoord over een directe overgang. De trainer moet zelf nog wel tot een overeenstemming zien te komen. Volgens Het Laatste Nieuws is dat een kwestie van tijd.

FC Utrecht en Genk akkoord over Van den Brom
© Pro Shots

De overgang van Van den Brom, die eerder in België werkzaam was voor Anderlecht, naar Genk lijkt daarmee spoedig afgerond te worden. Eerder deze week nam de nummer zeven van de Jupiler Pro League contact op met de Domstedelingen. Vandaag lijken de laatste plooien glad te worden gestreken.

Ambitieus FC Utrecht op zoek naar nieuwe trainer: 'Ik sluit een grote naam niet uit'

Van den Brom is bezig aan zijn tweede seizoen in de Domstad, maar ziet een nieuw avontuur wel zitten. FC Utrecht zal, aangezien de trainer nog een contract tot de zomer van 2022 heeft, een flinke transfersom ontvangen.

De verwachting is dat Van den Brom snel afscheid zal nemen en dit weekend al niet meer op de bank zal zitten tegen Ajax. In dat geval coachte hij 39 wedstrijden, waarvan FC Utrecht er twintig won. Het grootste succes was het bereiken van de TOTO KNVB-bekerfinale, die door corona geen doorgang kon vinden.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.