FC Utrecht-captain Janssen beleeft heuglijk moment in oefenduel met ADO

Willem Janssen (34) heeft voor het eerst weer minuten gemaakt voor FC Utrecht. De captain van de Domstedelingen kwam in actie tijdens een besloten oefenwedstrijd tegen ADO Den Haag.

Janssen scheurde op 21 januari 2020 zijn kruisband, waarna de aanvoerder van FC Utrecht geen minuut meer in actie kwam. In Den Haag speelde hij voor het eerst weer mee. Hij viel na rust in voor Daniel Arzani en nam direct de aanvoerdersband weer om de arm.

FC Utrecht, waar ook onder anderen Eljero Elia en Urby Emanuelson meespeelden, verloor de wedstrijd met 1-0 van ADO Den Haag. Andrei Ratiu maakte in de tweede helft de enige goal van de wedstrijd. Bij ADO Den Haag maakte Ravel Morrison zijn eerste minuten in Haagse dienst. De voormalig Manchester United-speler kwam onlangs transfervrij naar de club.