FC Utrecht beloont 'echte Utrechtse jongen' met nieuw contract

Reacties

FC Utrecht heeft het contract van Tommy St. Jago opengebroken en verlengd tot medio 2024. De Domstedelingen leggen met de twintigjarige verdediger een 'echte Utrechtse jongen' langer vast, zo stelt technisch directeur Jordy Zuidam verheugd. 

FC Utrecht beloont 'echte Utrechtse jongen' met nieuw contract
© Pro Shots

St. Jago speelt al sinds 2011 in de jeugd van FC Utrecht en heeft dit seizoen zijn kans gegrepen in de Utrechtse hoofdmacht. In de eerste wedstrijd van het nieuwe Eredivisie-seizoen, uit tegen VVV-Venlo, vormde de jongeling het hart van de defensie met Justin Hoogma en daarmee kreeg St. Jago bij afwezigheid van captain Willem Janssen de voorkeur boven Emil Bergström.

De jongeling speelde vorig seizoen al kort mee in de thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag, maar speelde vooral nog zijn wedstrijden bij Jong FC Utrecht in de Keuken Kampioen Divisie. Daar kwam hij vorig seizoen tot twee goals in 21 wedstrijden. Afgelopen zomer maakte hij de overstap naar het vlaggenschip in Utrecht, waarna hij tegen VVV-Venlo dus zijn basisdebuut maakte.

'Tommy heeft de afgelopen periode enorme stappen gezet in zijn ontwikkeling. Hij is een echte Utrechtse jongen uit onze eigen opleiding en heeft laten zien met lef te spelen. Tommy is een betrouwbare verdediger met snelheid en heeft een goede inspeelpass in de benen. We zijn blij dat we hem langer aan FC Utrecht hebben kunnen binden en hebben veel vertrouwen in Tommy en onze toekomst samen.'

Bekijk hier al onze video's
Meer FC Utrecht
Meer over FC Utrecht
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.