FC Twente werkt aan terugkeer Vlap, ook Fortuna geïnteresseerd

Reacties

FC Twente probeert Michel Vlap toch weer aan zijn selectie toe te voegen. De Tukkers zijn in gesprek met Anderlecht en hopen snel een deal te kunnen sluiten. Het gaat deze keer om een definitieve transfer.

FC Twente werkt aan terugkeer Vlap, ook Fortuna geïnteresseerd
© Pro Shots

Vlap werd vorig seizoen door Twente gehuurd van Anderlecht en deed in alle 34 competitiewedstrijden mee. Daarin was hij goed voor vijf doelpunten. Aan het einde van het seizoen werd duidelijk dat Anderlecht Vlap niet nog eens wilde verhuren. De Fries meldde zich daarom weer in België om te starten aan de voorbereiding op een nieuw seizoen.

Nu doet Twente alsnog zijn best om Vlap terug naar de Grolsch Veste te halen. Er wordt nu met Anderlecht gesproken over een definitieve transfer voor de middenvelder, die bij zijn huidige werkgever nog een contract voor twee seizoenen heeft.

Fortuna Sittard houdt de ontwikkelingen scherp in de gaten. De Limburgers hebben ook interesse in Vlap en al wat lijntjes uitgegooid voor zijn mogelijke komst. Een terugkeer naar Twente, dat Tijjani Reijnders van AZ als alternatief ziet, lijkt op dit moment echter meer realistisch.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.