FC Twente weigert ook acht miljoen euro 'vast' voor Zerrouki

Reacties

Ramiz Zerrouki ziet ook een derde kans op een transfer naar Feyenoord in rook opgaan. De koploper meldde zich officieel bij de club uit Enschede met een voorstel van volgens goed ingevoerde bronnen acht miljoen euro vast, nadat Feyenoord eerder al een indicatie had afgegeven wederom te zullen gaan bieden op Zerrouki. Maar Jan Streuer, de technisch directeur van FC Twente, is niet op andere gedachten te brengen. Hij wil zijn middenvelder per se niet laten gaan.

FC Twente weigert ook acht miljoen euro 'vast' voor Zerrouki
© Pro Shots

Feyenoord is teleurgesteld dat zelfs deze laatste en uiterste krachtsinspanning niet tot resultaat heeft geleid. De Rotterdammers dachten met de acht miljoen wel kans te maken om in ieder geval aan tafel te komen met de clubleiding van FC Twente. Daarmee verbraken ze dan bovendien hun eigen transferrecord voor een speler die nog maar een contract heeft voor anderhalf jaar.

Zerrouki zelf wilde dolgraag naar De Kuip en ziet die droom nu voor de derde keer in een half jaar tijd uiteenspatten. Hoewel FC Twente hem belooft komende zomer mee te werken, is de teleurstelling groot bij de controlerende middenvelder.

Dit is waarom Feyenoord zo ver wilde gaan voor Zerrouki.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer FC Twente
Meer over FC Twente
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Meer R. Zerrouki
Meer over R. Zerrouki
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.