FC Twente pikt bij City international Wales op

Reacties

FC Twente heeft zijn vierde versterking voor het nieuwe seizoen binnen. De club uit Enschede huurt Matthew Smith van Manchester City. De achttienjarige middenvelder maakte op 28 mei zijn debuut voor Wales.

FC Twente pikt bij City international Wales op

'Ik kijk er naar uit om voor FC Twente te gaan spelen', vertelt Smith op de website van zijn nieuwe club. 'Afgelopen tijd heb ik veel van de club gezien en ik ben onder de indruk hoe massive FC Twente is. Fantastisch hoeveel supporters de club blijven steunen en ik ben blij met de kans die ik hier krijg.'

Volgens technisch directeur Ted van Leeuwen haalt FC Twente met Smith niet zomaar iemand binnen. 'Matthew is een van de betere talenten van Manchester City. Inzetbaar op alle middenveld-posities en als verdediger. Een zeer elegante, bijna on-Engelse speler. Ik ben erg blij dat City ons de toekomst van een van hun toptalenten toevertrouwt.'

Het uit de Eredivisie gedegradeerde FC Twente haalde eerder Ulrich Bapoh (VfL Bochum), Wout Brama (Central Coast Mariners) en Tim Hölscher (Esbjerg fB) naar De Grolsch Veste.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.