FC Twente in gesprek met Ulderink na pijlsnelle interesse van Overmars

Reacties

FC Twente gaat in gesprek met Andries Ulderink over zijn vertrek bij de club. Dinsdag werd bekend dat de assistent van Ron Jans zijn eigen weg gaat en een dag later werd hij al in verband gebracht met het Antwerp FC van directeur Marc Overmars. Dat zorgt voor gefronste wenkbrauwen bij Twente.

FC Twente in gesprek met Ulderink na pijlsnelle interesse van Overmars
© Pro Shots

Ondanks het behalen van Europees voetbal voelde Ulderink zich niet meer op zijn plek. Jans delegeert veel taken aan zijn assistenten, maar Ulderink voelde dat hij concessies moest doen aan zichzelf. 'Gaandeweg het seizoen kwam ik erachter dat ik over bepaalde technische zaken andere ideeën heb', vertelde hij op de clubsite van Twente.

De club uit Enschede was bereid om mee te werken aan een vertrek van Ulderink, die nog een doorlopend contract had. Woensdag meldde De Telegraaf dat Ulderink in beeld is als rechterhand van Mark van Bommel, die de nieuwe trainer moet worden van het Belgische Antwerp. Daar is Overmars de directeur voetbalzaken.

De snelle ontwikkelingen rond Ulderink zorgen ervoor dat Twente toch nog met de vertrekkende assistent-trainer in gesprek wil. De club was niet op de hoogte van eventuele interesse van andere clubs in Ulderink en wil van de trainer weten hoe de vork in de steel zit.

Bekijk hier al onze video's
Meer FC Twente
Meer over FC Twente
Meer Go Ahead Eagles
Meer over Go Ahead Eagles
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.