FC Twente hoopt met komst middenvelder op Mertens- en Chadli-scenario

Reacties

FC Twente blijft zich roeren op de transfermarkt. Een dag nadat de Keuken Kampioen Divisie-kampioen de komst van Paul Verhaegh aankondigde, heeft de club zich versterkt met Lindon Selahi.

FC Twente hoopt met komst middenvelder op Mertens- en Chadli-scenario

De twintigjarige middenvelder komt over van Standard Luik, waar zijn contract op 30 juni afloopt. In Enschede zette Selahi zijn handtekening onder een verbintenis voor twee seizoenen met een optie op een derde jaargang.

Afgelopen seizoen speelde Selahi geen enkel officieel duel voor Standard Luik. 'Lindon was een beetje tussen wal en schip geraakt in Luik', zegt technisch directeur Ted van Leeuwen op de clubsite van FC Twente.

'Dat spelers uit deze categorie in Nederland soms goed kunnen gedijen, hebben Dries Mertens en Nacer Chadli wel aangetoond. Dat zijn echter aanvallers, Lindon is een middenvelder. Een goed opgeleide, natuurlijk getalenteerde en intelligente speler die het spel goed leest en een zuivere pass in de benen heeft. We zien in hem toekomstig kapitaal voor FC Twente.'

Selahi zag het levenslicht in België, maar beschikt ook over de Albanese nationaliteit. Hij komt uit voor Albanië Onder-21. Voordat de middenvelder zich in 2016 aansloot bij de jeugdopleiding van Standard Luik kwam hij uit voor de jeugd van Anderlecht.

Bekijk in ons transferoverzicht alle mutaties bij FC Twente:

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer FC Twente
Meer over FC Twente
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.