FC Twente heeft streefbedrag binnen, Van Leeuwen kan transfermarkt op

Reacties

FC Twente is erin geslaagd om het streefbedrag van 1,4 miljoen euro bij investeerders op te halen. Het geld komt ten goede aan het spelersbudget waarmee technisch directeur Ted van Leeuwen de selectie kan samenstellen. Een deel van de 1,4 miljoen euro is al opgesoupeerd.

FC Twente heeft streefbedrag binnen, Van Leeuwen kan transfermarkt op

Trainer Gonzalo García wil voor het einde van de transferwindow nog een verdediger, een middenvelder en een aanvaller aan zijn spelersgroep toevoegen. De investeerders krijgen een rentevergoeding over het beschikbaar gestelde geld, maar delen niet mee in de winst op eventuele spelersverkopen.

Van Leeuwen gaat bij Twente uiterst creatief te werk bij het halen van versterkingen en trok ook deze zomer weer spelers uit allerlei windstreken aan. Hij betaalde voor acht nieuwe namen nog geen enkele transfersom: Rafik Zekhnini, Keito Nakamura, Giorgi Aburjania en Matos kwamen op huurbasis naar Enschede en Julio Pleguezuelo, Lindon Selahi, Emil Berggreen en Paul Verhaegh konden transfervrij worden binnengehaald.

Twente promoveerde in het afgelopen seizoen als kampioen van de Keuken Kampioen Divisie naar de Eredivisie en is op het hoogste niveau goed van start gegaan. De openingswedstrijd tegen PSV leverde een punt op (1-1) en afgelopen weekend werd er gewonnen van FC Groningen: 1-3. Komende zondag wacht de thuiswedstrijd tegen RKC Waalwijk, ook een nieuwkomer in de Eredivisie.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.