FC Twente haalt Man City-belofte Ilic terug naar Nederland

Reacties

Luka Ilic keert terug op de Nederlandse velden. FC Twente heeft de 21-jarige middenvelder gehuurd van Manchester City.

FC Twente haalt Man City-belofte Ilic terug naar Nederland
© Pro Shots

Afgelopen zomer keerde Ilic na twee jaar bij NAC Breda terug bij Manchester City, dat hem in juni 2018 had weggeplukt bij Rode Ster Belgrado. In Engeland heeft de Serviër onvoldoende perspectieven, zodat een nieuwe huurperiode de beste oplossing is.

Die oplossing is nu gekomen van FC Twente, dat Ilic voor een jaar op huurbasis overneemt van Manchester City. Bij NAC kwam hij in 45 duels tot zeven treffers en zeven assists.

Ilic staat te trappelen van ongeduld. 'Toen FC Twente onlangs kwam kende ik geen twijfel, een trots gevoel dat een grote club als FC Twente zich meldde', zegt hij op de clubwebsite. 'Ik ken de club sinds de tijd dat Dusan Tadic er speelde, ik was nog jong en de wedstrijden waren live in Servië op televisie. Afgelopen jaar bij NAC heb ik ook van Nacho veel gehoord over FC Twente. Afgelopen weken heb ik de wedstrijden live op internet gevolgd.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.