FC Twente doet opnieuw zaken met City en huurt middenvelder

Reacties

Luka Ilic speelt ook komend seizoen op huurbasis voor FC Twente. De 22-jarige middenvelder wordt opnieuw gehuurd van Manchester City.

FC Twente doet opnieuw zaken met City en huurt middenvelder
© Pro Shots

Afgelopen seizoen kwam Ilic tot 24 duels in de Eredivisie namens FC Twente en de Serviër scoorde daarin twee keer. Ook de twee jaar daarvoor speelde de middenvelder in Nederland; City stalde Ilic bij NAC Breda. Daardoor start hij nu aan zijn vierde seizoen op de Nederlandse velden. Bekend was dat Twente graag verder wilde met Ilic, maar het papierwerk moest nog in orde worden gemaakt.

Ilic is afkomstig van Rode Ster Belgrado, dat hem in de zomer van 2017 samen met zijn jongere broertje Ivan voor zo'n 5 miljoen euro verkocht aan Manchester City. Luka werd nog één seizoen verhuurd aan de Servische topclub, waarna hij in de zomer van 2018 de tijdelijke overstap maakte naar NAC. Ivan kwam daar een jaar later terecht en speelde vorig seizoen op huurbasis voor Hellas Verona.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer FC Twente
Meer over FC Twente
Meer Eredivisie
Meer over Eredivisie
Meer L. Ilić
Meer over L. Ilić
Meer I. Ilić
Meer over I. Ilić
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.