FC Twente betreurt en respecteert besluit gemeente

Reacties

FC Twente betreurt het besluit van de gemeente Ouder-Amstel om een streep te zetten door de beoogde kampioenswedstrijd van de Tukkers tegen Jong Ajax van vrijdagavond.

FC Twente betreurt en respecteert besluit gemeente

'We vinden het uitermate vervelend dat enkele dagen voor deze belangrijke wedstrijd, een duel waar het kampioenschap op het spel staat voor FC Twente, deze beslissing is genomen', laat algemeen directeur Paul van der Kraan weten op de clubsite van FC Twente.

Het uitvak op sportcomplex De Toekomst biedt slechts plaats aan 185 mensen. Twente diende daarom een verzoek in om de wedstrijd in de Johan Cruijff Arena af te werken, maar dat verzoek werd afgewezen.

De politie hield rekening met ernstige wanordelijkheden en verstoringen van de openbare orde. Daarom is besloten om de wedstrijd af te gelasten. 'Het is heel jammer dat we deze wedstrijd niet kunnen spelen, maar we respecteren het besluit van de burgemeester van Ouder-Amstel en Amsterdam', aldus Van der Kraan.

FC Twente kan nu komende maandag in eigen stadion kampioen worden. Dan moet er gewonnen worden van Jong AZ. Als nummer twee Sparta Rotterdam vrijdag in eigen huis van Helmond Sport verliest, is Twente ook al kampioen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer FC Twente
Meer over FC Twente
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.