FC Porto vangt miljoenen voor Real-huurling Casemiro

Reacties

Casemiro keert na de zomer terug bij Real Madrid. FC Porto krijgt volgens het Spaanse AS ruim zeven miljoen euro voor de 23-jarige Braziliaan. En dat terwijl Casemiro werd gehuurd van De Koninklijke.

FC Porto vangt miljoenen voor Real-huurling Casemiro

De Portugese topclub wilde Casemiro definitief overnemen van Real Madrid, maar de Spaanse topclub heeft de optie tot koop geannuleerd. Dat kost Real Madrid uiteindelijk 7,5 miljoen euro.

FC Porto houdt dus miljoenen over aan een speler die afgelopen seizoen werd gehuurd en dus nooit onder contract stond in Porto. De defensieve middenvelder speelde dit seizoen 41 officiële duels namens de ploeg van de Nederlander Bruno Martins Indi, waarin hij vier keer scoorde.

In Madrid krijgt de Braziliaan kans op eerherstel onder de nieuwe trainer Rafael Benítez. Daarmee speelt Real Madrid vast in op het naderende vertrek van de Duitser Sami Khedira. De middenvelder staat op het punt een contract te tekenen bij Juventus. Casemiro kwam medio 2013 ver van São Paulo en speelde tot dusver 26 officiële wedstrijden in het shirt van de Madrilenen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.