FC Groningen zet seinen op groen voor transfer El Messaoudi

Reacties

Ahmed El Messaoudi (26) gaat FC Groningen de komende dagen nog verlaten. Een akkoord met het geïnteresseerde Gaziantepspor is in de maak.

FC Groningen zet seinen op groen voor transfer El Messaoudi
© Pro Shots

Gaziantepspor heeft zich vorige week gemeld bij FC Groningen. Aangezien de transfermarkt in Turkije nog wat langer open is, kan de overgang van de Belgische middenvelder de komende dagen nog beklonken worden.

El Messaoudi wil zelf graag naar Turkije vertrekken en Gaziantepspor en FC Groningen zijn het in hoofdlijnen ook eens geworden. De transfersom bedraagt circa vier ton. Het contract van El Messaoudi in Groningen loopt na dit seizoen af.

Het afgelopen seizoen was El Messaoudi een van de productiefste spelers van FC Groningen, door acht keer te scoren in 29 wedstrijden. Door de komst van meerdere offensief ingestelde spelers (Cyril Ngonge, Delaho Irandust en de teruggekeerde Romano Postema) leek zijn rol dit seizoen kleiner te worden dan de voorbije jaargang. Het deed FC Groningen ertoe besluiten de ex-speler van Fortuna Sittard medewerking te verlenen aan een transfer.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.