FC Groningen vindt Harroui te duur en laat oog vallen op Laursen

Reacties

De kans dat Abdou Harroui naar FC Groningen komt, is klein. De club vindt dat Sparta Rotterdam te veel geld vraagt voor de jeugdinternational en schakelt door naar alternatieven.

FC Groningen vindt Harroui te duur en laat oog vallen op Laursen
© Pro Shots

Groningen deed vorige week een bod op Harroui, die zelf graag naar het noorden wil. Dit bod werd echter verworpen door Sparta, dat heeft laten weten dat de aanvallende middenvelder drie miljoen euro moet kosten. FC Groningen is zeer gecharmeerd van Harroui en is daarom bereid ver te gaan, maar vindt de vraagprijs van Sparta te hoog.

Een bod is er nog niet gedaan, maar een alternatief waar FC Groningen zijn oog op heeft laten vallen is Nikolai Laursen van FC Emmen. De buitenspeler kwam eerder uit voor PSV en Brondby. De 22-jarige dribbelaar, die voorin op meerdere posities kan spelen, ligt nog tot 2022 vast aan De Oude Meerdijk.

Vanwege het waarschijnlijke vertrek van Ajdin Hrustic wil FC Groningen in elk geval nog één aanvallende versterking presenteren. Hrustic heeft zijn zinnen gezet op een transfer naar Eintracht Frankfurt en wil zijn aflopende contract in Groningen niet verlengen. FC Groningen wees de eerste twee biedingen van de Duitsers af, een derde voorstel ligt in de lijn der verwachting.

Spelersprofiel

Laursen


Geboortedatum:
19 februari 1998
Leeftijd:
26
Geboorteplaats:
Frederiksberg
Nationaliteit
Denemarken
Lengte:
1,83 m
Gewicht:
78 kg
Huidige club:
Heracles Almelo
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer FC Emmen
Meer over FC Emmen
Meer Laursen
Meer over Laursen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.