FC Groningen schiet fans te hulp voor verplaatst uitduel in Eindhoven

Reacties

FC Groningen zou eigenlijk volgende week zaterdag op bezoek gaan bij PSV, maar dit duel is verplaatst naar woensdag 25 september. De wedstrijd begint om 18.30 uur en Groningen doet zijn uiterste best om op dit lastige tijdstip nog wat steun te krijgen van meegereisde supporters.

FC Groningen schiet fans te hulp voor verplaatst uitduel in Eindhoven

Fans van Groningen die eind september naar Eindhoven willen reizen, zullen eerder vrijaf moeten krijgen van hun werk, weet algemeen directeur Wouter Gudde. Met zijn collega's heeft hij daarom een brief opgesteld, zodat supporters via FC Groningen hun werkgever om een gunst kunnen vragen. In ruil voor de medewerking nodigt de club de directeur van de onderneming uit bij een thuiswedstrijd van Groningen in het Hitachi Capital Mobility Stadion.

'Het bezoeken van uitwedstrijden onder onze aanhang heeft met name vorig seizoen een vlucht genomen', laat Gudde weten op de website van Groningen. 'Het team voelt dit seizoen als een extra steun, dus wij hopen dat er ook nu zoveel mogelijk supporters mee naar Eindhoven gaan. Dat wordt een uitdaging op een doordeweekse dag, want wil je hier als FC Groningen-supporter bij zijn, dan moet je wellicht een halve dag vrijaf nemen. Dan vraag je wel wat van je supporters.'

Supporters die reeds een toegangskaart hebben aangeschaft, maar woensdag 25 september om welke reden dan ook niet naar Eindhoven willen of kunnen afreizen, kunnen gratis annuleren en hun geld terugkrijgen.

De door FC Groningen opgestelde brief is hier te vinden. 

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.