FC Groningen richt pijlen op voormalig toptalent Hauge

Reacties

FC Groningen is na het aantrekken van Johan Hove en Aimar Sher nog niet klaar op de transfermarkt. De noorderlingen hebben hun oog laten vallen op vleugelaanvaller Jens Petter Hauge.

FC Groningen richt pijlen op voormalig toptalent Hauge
© Pro Shots

De club wil de interesse nog niet bevestigen, maar betrouwbare Noorse bronnen geven aan dat de gesprekken gaande zijn. Hauge zou op het punt staan zijn leenbeurt bij AA Gent af te breken.

Hauge staat onder contract bij Eintracht Frankfurt, waarmee hij in 2022 de Europa League won. Eerder speelde de 23-jarige international van Noorwegen voor AC Milan en FK Bodø/Glimt uit zijn vaderland.

Het is niet voor het eerst dat Hauge in de belangstelling van een Eredivisionist staat. Drie jaar geleden zette SC Heerenveen in op de komst van de Noor, die uiteindelijk voor een dienstverband bij AC Milan koos. Twee jaar later verliet Hauge Milaan alweer voor een bedrag van circa tien miljoen euro.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.