FC Groningen onvermurwbaar inzake Strand Larsen

Reacties

FC Groningen heeft ook biedingen van Middlesbrough op Jørgen Strand Larsen afgeslagen. De noorderlingen willen de spits absoluut niet laten gaan.

FC Groningen onvermurwbaar inzake Strand Larsen
© Pro Shots

Vorige maand legde FC Groningen al biedingen van Bologna op de Noorse spits naast zich neer. De afgelopen dagen deed ook Middlesbrough verwoede pogingen Strand Larsen in te lijven, maar zelfs biedingen in de richting van tien miljoen euro waren niet toereikend.

FC Groningen heeft Strand Larsen laten weten dat het zijn nog tot 2024 lopende contract (plus optiejaar) in plaats daarvan wil opwaarderen. Dit als blijk voor waardering voor zijn doorgemaakte groei. Of de Noorse spits daarvoor openstaat is onbekend. Strand Larsen heeft meermalen aangegeven juist graag de stap omhoog te willen maken. Zijn zaakwaarnemer Tore Pedersen wilde niet op de ontwikkelingen reageren.

Ondertussen heeft FC Groningen nog een behoorlijk aantal spelers onder contract voor wie het wél een externe oplossing hoopt te vinden. Voor Kian Slor, Joël van Kaam, Daniël van Kaam, Sam Schreck en Patrick Joosten lijkt weinig tot geen perspectief onder de nieuwe trainer Frank Wormuth.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.