FC Groningen loopt transfersom mis voor vertrekkende Mahi

Reacties

Mimoun Mahi verruilt FC Groningen na dit seizoen voor FC Zürich. De aanvaller heeft vrijdag een contract voor drie jaar getekend bij de huidige nummer vier van de Zwitserse Super League.

FC Groningen loopt transfersom mis voor vertrekkende Mahi

Zondag werd al duidelijk dat Mahi naar Zürich zou verkassen en enkele dagen later is de deal afgerond. Omdat Mahi pas in de zomer vertrekt, loopt FC Groningen een transfersom mis. Hij is immers transfervrij na dit seizoen. De winterstop was voor De Trots van het Noorden de laatste kans om nog wat aan de aanvaller te verdienen, maar dat is dus niet gelukt.

Mahi speelde vierenhalf jaar voor Groningen, dat de technicus in de zomer van 2014 overnam van Sparta Rotterdam. In totaal speelde Mahi 113 wedstrijden in de Eredivisie, waarin hij 35 keer scoorde. Momenteel staat FC Groningen op de twaalfde plek in de Eredivisie, slechts twee punten boven nummer zestien Excelsior.

'Ik ben erg blij dat Mimoun Mahi getekend heeft bij FC Zürich', reageert clubpresident Ancillo Canepa op de website van de formatie uit Zwitserland. 'Hij is een geweldige voetballer in meerdere opzichten.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.