FC Groningen jaagt op Harroui: tweede bod op Sparta-smaakmaker aanstaande

Reacties

FC Groningen heeft zich deze week zonder succes bij Sparta Rotterdam gemeld voor Abdou Harroui. De verwachting is dat de noorderlingen spoedig een tweede bod zullen gaan uitbrengen.

FC Groningen jaagt op Harroui: tweede bod op Sparta-smaakmaker aanstaande
© Pro Shots

Het eerste bod dat Groningen uitbracht op de 22-jarige Harroui kwam niet in de buurt van het bedrag dat Sparta in gedachten heeft. 'We zitten ver uit elkaar. En bovendien weet ik ook niet of Appie dit zelf wel zou willen', zegt technisch directeur Henk van Stee. 'Misschien denkt hij wel al een stapje verder dan dit.'

Jeugdinternational Harroui, die vorige week nog bij Jong Oranje zat en als invaller scoorde in de 0-7 overwinning op Wit-Rusland, aast al een tijdje op een stap hogerop. Zijn contract bij Sparta loopt nog tot de zomer van 2022 door.

Harroui is afkomstig uit de jeugdopleiding van Sparta en speelde tot dusver 69 wedstrijden in het eerste elftal. Daarin was hij twaalf keer trefzeker. Afgelopen zondag had Harroui, in het team van Henk Fraser de rechtermiddenvelder in het 4-4-2-systeem, nog een basisplaats tegen Ajax.

Sparta speelt zaterdagavond uit tegen Vitesse.

Bekijk hier al onze video's
Meer Sparta Rotterdam
Meer over Sparta Rotterdam
Meer A. Harroui
Meer over A. Harroui
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.