FC Groningen grijpt mis: Padt kiest voor Ludogorets

Reacties

Sergio Padt vertrekt bij FC Groningen en vervolgt zijn carrière in Bulgarije. De 30-jarige doelman is een contract tot 2024 overeengekomen met topclub Ludogorets Razgrad. De vraag is alleen nog wanneer de doelman van FC Groningen de overstap maakt.

FC Groningen grijpt mis: Padt kiest voor Ludogorets
© Pro Shots

Padt en Ludogorets zijn helemaal rond. Het betekent dat er na zeven jaar een einde gaat komen aan zijn samenwerking met FC Groningen. De groen-witten namen de keeper medio 2014 over van AA Gent.

In de zomer kan Padt de stap transfervrij maken, doordat zijn contract afloopt. Ludogorets heeft echter aangegeven dat het de keeper per direct wil inlijven. Deze intentie heeft de club ook kenbaar gemaakt bij FC Groningen. De noorderlingen willen daar vooralsnog echter niet aan meewerken, omdat zij met Padt jacht willen maken op plaatsing voor Europees voetbal.

FC Groningen deed de afgelopen weken ook een poging om het contract van Padt te verlengen. De keeper kon voor liefst vier jaar tekenen. Ook had FC Groningen hem mogelijkheden geboden voor na zijn actieve loopbaan. Padt heeft er dus voor gekozen om gebruik te maken van zijn aflopende contract. De enige vraag die nu dus nog op tafel ligt, is wanneer hij de FC verlaat.

Met het huren van Per Kristian Bratveit heeft FC Groningen al ingespeeld op de ontwikkelingen rond Padt. De Noorse international is overgekomen van Djurgardens IF en kan na dit seizoen permanent worden ingelijfd.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.