FC Groningen geeft 'teleurgestelde' Van Hintum duidelijkheid

Reacties

De wegen van Bart van Hintum en FC Groningen gaan scheiden. De 35-jarige verdediger krijgt geen nieuw contract bij de Trots van het Noorden.

FC Groningen geeft 'teleurgestelde' Van Hintum duidelijkheid
© Pro Shots

Van Hintum verruilde in 2019 Heracles Almelo voor FC Groningen. De ervaren linkspoot is dit seizoen een vaste waarde. Maar voor komend seizoen is er geen plaats meer voor hem bij de Eredivisionist. Voor Van Hintum was het een tegenvaller.

'Ik ben teleurgesteld in deze beslissing, want ik had graag nog een jaar door willen gaan bij FC Groningen', zegt hij de clubwebsite. 'Met het oog op de toekomst was het voor mij belangrijk om zo snel mogelijk duidelijkheid te krijgen, zodat ik keuzes kan gaan maken. Die duidelijkheid is er nu.'

Het was voor technisch directeur Mark-Jan Fledderus een lastige beslissing. 'Bart is een op-en-top prof en ondanks zijn gevorderde leeftijd nog steeds fysiek in uitstekende conditie. Daaraan mag menigeen een voorbeeld nemen. Net als in de voorgaande seizoenen, is Bart ook dit seizoen weer van waarde voor de ploeg. Wij moeten nu echter over dit seizoen heen kijken en denken dat zijn rol volgend seizoen anders zou gaan worden.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.