FC Groningen gaat voor dubbelslag bij Ajax

Reacties

FC Groningen hoopt deze week de komst van twee Ajax-spelers af te ronden. De noorderlingen hopen de laatste details van de transfer van Deyovaisio Zeefuik af te ronden, terwijl ook Mateo Cassierra de oversteek zal maken.

FC Groningen gaat voor dubbelslag bij Ajax

Rechtsback Zeefuik kwam afgelopen halfjaar op huurbasis uit voor FC Groningen, speelde daarin dertien officiële duels, en maakte een overtuigende indruk. Reden voor de clubleiding van de noorderlingen om hem voor drie jaar vast te leggen. Zeefuik doorliep de jeugdopleiding van Ajax en kwam tot negen officiële duels in de hoofdmacht van de Amsterdammers.

Behalve Zeefuik rekent FC Groningen ook op de komst van Mateo Cassierra. De 21-jarige Colombiaanse spits kwam twee jaar geleden over van Deportivo Cali, maar kon bij Ajax geen basisplaats afdwingen. Afgelopen seizoen was de aanvaller met achttien doelpunten topscorer van de beloften, en had zodoende een belangrijk aandeel in het kampioenschap van Jong Ajax. FC Groningen verwacht spoedig de laatste details rond te maken, zodat de spits komend seizoen op huurbasis uitkomt voor de noorderlingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.