FC Groningen en Fortuna werken aan nieuwe Verrips-constructie

Reacties

FC Groningen plant een toekomst met Michael Verrips (26) als keeper. De noorderlingen zijn met Fortuna Sittard in gesprek.

FC Groningen en Fortuna werken aan nieuwe Verrips-constructie
© Pro Shots

Eerder deze week werd bekend dat FC Groningen de koopoptie in het huurcontract van de doelman niet had gelicht. Daarbij werd wel gelijk duidelijk dat de club de deur voor een langere samenwerking in andere vorm openhield. Inmiddels wordt daar volop werk van gemaakt. FC Groningen zet namelijk in op een nieuwe huurperiode van Verrips. Dat kan niet los gezien worden van de naderende komst van Dick Lukkien, die in Emmen al een periode naar tevredenheid met de keeper samenwerkte.

Wat dat betreft staan vanuit Fortuna al op groen. De Limburgers hebben namelijk ook komend seizoen geen plek voor de doelman, aangezien het zelf onlangs de koopoptie in het huurcontract van eerste doelman Ivor Pandur lichtte.

Overigens heeft reservedoelman Jan de Boer (22) van FC Groningen deze week een akkoord bereikt met VVV-Venlo. De sluitpost is in de Euroborg in het bezit van een aflopend contract. Hij keepte dit seizoen één duel in het eerste elftal. Tijdens de met 4-2 gewonnen thuiswedstrijd tegen PSV blonk hij uit. Bij VVV moet hij gaan concurreren met huidig eerste keeper Ennio van der Gouw.

Spelersprofiel

M. Verrips


Geboortedatum:
3 december 1996
Leeftijd:
27
Geboorteplaats:
Velp
Nationaliteit
Nederland
Lengte:
1,95 m
Gewicht:
85 kg
Huidige club:
Fortuna Sittard
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer FC Groningen
Meer over FC Groningen
Meer M. Verrips
Meer over M. Verrips
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.