FC Groningen en Buijs in gesprek over nieuw contract

Reacties

De kans is groot dat Danny Buijs ook volgend seizoen voor de groep staat bij FC Groningen. Het contract van de 37-jarige hoofdtrainer loopt komende zomer af, maar de intentie is om te blijven.

FC Groningen en Buijs in gesprek over nieuw contract
© Pro Shots

Buijs begon in de zomer van 2018 aan zijn job in het noorden en kende een pittige start. In de tweede seizoenshelft herpakte Groningen zich echter op knappe wijze en uiteindelijk greep de club nét naast Europees voetbal. Dit seizoen speelt de ploeg van Buijs vooral degelijk. Als het aanvallend iets beter gaat, zijn de play-offs opnieuw binnen handbereik.

De clubleiding van Groningen is tevreden over Buijs en heeft de intentie uitgesproken om het contract van de hoofdcoach te verlengen. Vrijdag gaf Buijs, die eerder als coach werkzaam was bij Kozakken Boys, zelf ook aan daar open voor te staan. De verwachting is dan ook dat beide partijen er wel uit gaan komen.

FC Groningen hervat de Eredivisie zaterdag met een uitwedstrijd tegen FC Twente. Een week later komt Ajax op bezoek in het Hitachi Capital Mobility Stadion.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer FC Groningen
Meer over FC Groningen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.