FC Groningen dicht bij aantrekken Gladon

Reacties

De kans is groot dat Paul Gladon zijn loopbaan vervolgt bij FC Groningen. Meerdere bronnen melden aan VI dat de 26-jarige spits op het punt staat een contract voor zes maanden te ondertekenen.

FC Groningen dicht bij aantrekken Gladon

De voormalig aanvaller van Heracles Almelo liet eerder deze week zijn contract bij Wolverhampton Wanderers ontbinden. De spits, die in de zomer van 2016 nog de overstap maakte van Almelo naar Engeland, kon bij de Premier League-club niet rekenen op speeltijd. Het afgelopen half jaar werd hij daarom ook verhuurd aan Sint-Truiden.

Na zijn contractontbinding liet Gladon al doorschemeren een terugkeer naar Nederland wel te zien zitten. Meerdere clubs waren geïnteresseerd, maar uiteindelijk had FC Groningen de beste papieren. Zaakwaarnemer Chiel Dekker van Wasserman kan de overgang naar Groningen bevestigen noch ontkennen.

Gladon wordt bij de huidige nummer vijftien van de Eredivisie herenigd met enkele bekenden van Heracles. Deze transferperiode werden ook al Iliass Bel Hassani (AZ) en Thomas Bruns (Vitesse) aangetrokken. Voormalig Heraclied Mike te Wierik is aanvoerder.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.