FC Groningen-captain Padt in de cel na wangedrag in de trein

Sergio Padt heeft afgelopen nacht in de cel doorgebracht nadat hij werd opgepakt voor wangedrag in de trein. Dat bevestigt technisch manager Ron Jans van FC Groningen.

FC Groningen-captain Padt in de cel na wangedrag in de trein

Padt zou geen geldig vervoersbewijs hebben gehad en bij de kaartjescontrole agressief gedrag vertoond hebben. Daarop werd de 28-jarige doelman gearresteerd.

FC Groningen gaat later op de maandag in gesprek met Padt, als hij niet meer vastzit. De aanvoerder van Groningen heeft de nacht namelijk in de cel moeten doorbrengen, bevestigde Jans tegenover de NOS. De club heeft nog geen contact gehad met Padt. 'We gaan kijken wat er gebeurd is. We weten het niet precies', aldus Jans. Ook de politie kwam maandag met informatie over het voorval.

Padt, die meerdere malen bij de selectie van Oranje zat zonder zijn debuut te maken, verloor zondag met hekkensluiter FC Groningen met 1-3 van AZ. 

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's