FC Emmen toont ambitie en richt pijlen op FC Groningen-doelman Padt

Reacties

Een transferstunt in het noorden des lands is mogelijk aanstaande. FC Emmen heeft namelijk belangstelling voor doelman Sergio Padt van FC Groningen.

FC Emmen toont ambitie en richt pijlen op FC Groningen-doelman Padt
© Pro Shots

FC Emmen heeft die interesse ook kenbaar gemaakt bij FC Groningen met een eerste bod. Onderhandelen met FC Groningen is niet per se nodig, want Padt heeft in zijn contract bij de groen-witten een vaste afkoopsom van circa één miljoen euro staan. Zijn verbintenis loopt nog een jaar door.

Het kamp van Padt heeft inmiddels al gesproken met FC Emmen en daarbij laten doorschemeren open te staan voor een overgang.

Het aantrekken van Padt zou een regelrechte coup zijn voor FC Emmen. De dertigjarige doelman is al zes jaar lang eerste keus bij rivaal FC Groningen. Hij was lange tijd aanvoerder en werd diverse malen opgeroepen voor Oranje. Bij Emmen was afgelopen seizoen Dennis Telgenkamp eerste doelman.

Emmen is de afgelopen dagen al bijzonder actief op de transfermarkt. De Drenten versterkten zich met Lucas Bernadou, Simon Tibbling, Behadil Sabani en Sekou Sidibé.

Bekijk hier al onze video's
Meer FC Emmen
Meer over FC Emmen
Meer FC Groningen
Meer over FC Groningen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.