FC Emmen schuldbewust na ongelukkige tweet over Pröpper

Reacties

Met de wetenschap van nu was een tweet van FC Emmen over Davy Pröpper niet op zijn plaats. De Drentse club beseft dat nu ook.

FC Emmen schuldbewust na ongelukkige tweet over Pröpper
© Pro Shots
FC Emmen
FC Emmen
2 - 2
Vitesse
Vitesse

Tijdens het competitieduel van zaterdag (2-2) opperde Emmen dat Pröpper zich schuldig maakte aan theater met als doel tijd te winnen. 'Ondertussen ligt er weer een Vitesse-speler (Pröpper) op de grond, de bezoekers staan flink onder druk en proberen - zo lijkt het - het tempo uit de wedstrijd te halen', werd getweet.

Maandag bleek dat van theater geen sprake was. Onderzoek wees uit dat Pröpper een zware knieblessure had opgelopen. Dat nieuws bereikte ook Emmen, waar het besef kwam dat de tweet van zaterdag niet op zijn plaats was geweest.

'We wisten natuurlijk niet dat het om zo'n ernstige blessure ging, anders was deze tweet nooit geplaatst', klinkt schuldbewust. 'We wensen Davy Pröpper heel veel sterkte toe met zijn blessure. Een fruitmandje was al onderweg naar Arnhem.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer D. Pröpper
Meer over D. Pröpper
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.