FC Emmen rondt komst Anderlecht-huurling Adzic af

Reacties

Luka Adzic maakt het seizoen af bij FC Emmen, dat de 21-jarige aanvaller huurt van Anderlecht. Het talent uit Servië zal de komende weken nog niet speelgerechtigd zijn, meldt de club uit Drenthe.

FC Emmen rondt komst Anderlecht-huurling Adzic af
© Pro Shots

'Bij FC Emmen kan ik mezelf laten zien in de Nederlandse competitie, die internationaal goed bekend is', aldus Adzic op de clubwebsite. 'En dat bij een mooie, warme club waar de sfeer fantastisch is en goed voetbal gespeeld wordt. Ik hoop dat ik veel speelminuten krijg om de ploeg te helpen met doelpunten en assists.'

Adzic doorliep de jeugdopleiding van Rode Ster Belgrado, waar hij op achttienjarige leeftijd al debuteerde voor de hoofdmacht. In de zomer van 2018 maakte hij de overstap naar Anderlecht, maar de Serviër kende een moeilijke start in Brussel. Dit seizoen kwam hij tot in totaal zes officiële optredens voor de Belgische topclub.

Adzic is een rechtsbenige linksbuiten, die ook als nummer 10 of aan de rechterkant kan spelen. Hij heeft veertien interlands voor Jong Servië achter zijn naam. Bij die ploeg droeg hij de afgelopen wedstrijden ook de aanvoerdersband. Adzic heeft nog een contract tot medio 2022 met Anderlecht.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.