FC Emmen rekent tegen PEC weer op vormgever Jansen

Reacties

Na een aantal aansprekende resultaten in uitduels hoopt FC Emmen zondag zijn eerste thuiszege in de Eredivisie te boeken. Het zwak gestarte PEC Zwolle is dan de tegenstander.

FC Emmen rekent tegen PEC weer op vormgever Jansen

Op voorhand liggen er dus kansen voor Emmen, maar trainer Dick Lukkien is op zijn hoede voor de ploeg uit Overijssel. 'Ze zullen niet overlopen van vertrouwen, maar PEC heeft te weinig punten voor een ploeg met dergelijke kwaliteiten. Tegen PSV hebben ze prima gespeeld en nipt verloren, tegen Vitesse waren ze ook niet slecht.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Lukkien kan tegen PEC waarschijnlijk weer beschikken over Anco Jansen. De vormgever van Emmen ontbrak de afgelopen twee wedstrijden tegen De Graafschap (1-1) en FC Utrecht (1-2) vanwege een blessure. 'We houden nog een slag om de arm, want we moeten afwachten hoe hij op de training van vandaag reageert. Maar waarschijnlijk is hij erbij', aldus Lukkien.

Emmen moet het tegen PEC wel zonder Alexander Bannink, Tim Siekman, Wouter Marinus en Kasper Oldenburger stellen.

FC Emmen verraste vorige week in Utrecht.
Dilemma voor Anco Jansen: 'Some echt zin in een vieze kapsalon met veel knoflook'
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.