FC Emmen houdt ook Bakker uit handen van FC Groningen

Reacties

In navolging van Glenn Bijl blijft ook Nick Bakker ondanks de belangstelling van FC Groningen trouw aan FC Emmen. De 26-jarige verdediger heeft een contract voor twee seizoenen getekend bij de Eredivisie-club uit Drenthe, met een optie voor nog een seizoen.

FC Emmen houdt ook Bakker uit handen van FC Groningen

Daarmee komt er een einde aan de onduidelijkheid over de toekomst van Bakker bij Emmen. Eerder deze zomer leek de defensieve sterkhouder nog aan te sturen op een transfervrij vertrek naar Groningen. De ex-speler van de noorderlingen was van mening dat zijn aflopende contract niet was verlengd, maar voorzitter Ronald Lubbers bestreed dat.

Bakker volgt nu echter toch het voorbeeld van Bijl, die ondanks de interesse van Groningen zijn contract bij Emmen verlengde. 'Ik heb het altijd goed gehad bij FC Emmen. We zijn ook altijd in gesprek gebleven', zegt de centrale verdediger op de clubwebsite. 'Nu gaan we er samen weer een mooi seizoen van maken en met de club een volgende stap zetten.'

Daarmee gaat Bakker aan zijn vierde seizoen beginnen bij Emmen. In 2016 kwam de geboren Groninger over van de club uit zijn geboortestad, waarna hij in drie jaar tot 106 officiële optredens kwam voor de club die vorig jaar promoveerde naar de Eredivisie. Tijdens het allereerste seizoen op het hoogste niveau was Bakker met 33 duels (één goal) een vaste waarde.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer FC Emmen
Meer over FC Emmen
Meer N. Bakker
Meer over N. Bakker
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.