FC Emmen heeft opnieuw beet en strikt verdediger

Reacties

FC Emmen heeft zich voor de tweede keer deze winter versterkt. Na Michael de Leeuw gaat ook Nico Neidhart aan de slag bij de promovendus.

FC Emmen heeft opnieuw beet en strikt verdediger

De 24-jarige vleugelverdediger uit Duitsland komt over van Sportfreunde Lotte, dat uitkomt in de Derde Bundesliga. Neidhart is een rechtsbenige linksback. Zijn komst staat los van de wens om een extra centrale verdediger aan te trekken.

Vlak voor de jaarwisseling legde FC Emmen reeds De Leeuw vast. 'We wilden nog voor het trainingskamp een aanvaller en een verdediger aan de selectie toevoegen, dat is gelukt. Nico kan in onze speelwijze zowel aanvallend als verdedigend iets toevoegen', laat directeur Ben Haverkort weten op de clubsite van de promovendus.

FC Emmen oefent volgende week donderdag tegen Fortuna Düsseldorf. De ploeg van trainer Dick Lukkien hervat de competitie op 20 januari met een thuiswedstrijd tegen PSV.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk alle Eredivisie-transfers in ons overzicht:

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.