FC Emmen heeft eindelijk beet bij Cavlan

Reacties

FC Emmen heeft woensdagmiddag zijn eerste versterking voor het nieuwe seizoen gepresenteerd. Caner Cavlan (28) keert terug op De Oude Meerdijk.

FC Emmen heeft eindelijk beet bij Cavlan
© Pro Shots

Cavlan was één van de grote uitblinkers bij FC Emmen in het seizoen 2018/19, waarin de club zich tegen alle verwachtingen in knap handhaafde in de Eredivisie. De linkspoot verdiende er een transfer naar Oostenrijk mee, maar bij Austria Wien beleefde hij niet zijn beste jaar.

In de winter leek Cavlan al terug te keren naar Emmen, zowel de club als de speler had daar oren naar, maar toen wilde Austria hem toch niet laten gaan. Nu komt het er dus alsnog van. Hoewel zijn contract in Wenen nog tot medio 2022 doorliep, keert de linkervleugelverdediger nu terug naar Drenthe.

Dinsdag meldde VI al dat Cavlan dicht bij een rentree was. Woensdag zette hij in Emmen zijn handtekening onder een contract voor één jaar, met een optie op nog een jaar.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer FC Emmen
Meer over FC Emmen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.