FC Eindhoven strikt Brandts als assistent-coach Nascimento

Reacties

Ernie Brandts gaat komend seizoen aan de slag bij FC Eindhoven. De oud-international wordt bij de Jupiler League-club een van de assistenten van hoofdtrainer David Nascimento, die zijn contract met twee jaar heeft verlengd.

FC Eindhoven strikt Brandts als assistent-coach Nascimento

Nascimento werd in januari aangesteld door Eindhoven als opvolger van Wilfred van Leeuwen, die uit eigen beweging opstapte. Onder leiding van de oud-speler van RKC Waalwijk, Roda JC Kerkrade, FC Utrecht, RBC Roosendaal en Sparta Rotterdam eindigden de Brabanders als twaalfde.

Als versterking voor de staf van Nascimento heeft Eindhoven Brandts gestrikt. De oud-international was in het seizoen 2016/17 nog assistent-coach bij NEC van Peter Hyballa, maar zat sindsdien zonder club. De 62-jarige Brandts was in Nederland eerder hoofdtrainer van FC Dordrecht, NAC Breda en FC Volendam.

Pascal Maas blijft de andere assistent van Nascimento. De clubicoon heeft een contract voor onbepaalde tijd. Keeperstrainer Maikel Aerts blijft ook werkzaam in het Jan Louwers Stadion. De oud-doelman van onder meer Feyenoord en Willem II verlengde zijn verbintenis met een jaar.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.