FC Eindhoven kan niet lachen om 'misplaatst' grapje van tegenstander

Reacties

Vrijdagavond gaan Almere City en FC Eindhoven in een onderling duel uitmaken wie zich als eerste Keuken Kampioen Divisie-ploeg voor de halve finale van de play-offs plaatst. De Brabanders verdedigen een 1-0 voorsprong, maar moeten dat wel gehavend doen.

FC Eindhoven kan niet lachen om 'misplaatst' grapje van tegenstander
© Pro Shots
Almere City FC
Almere City FC
nv
3 - 1
FC Eindhoven
FC Eindhoven
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Nigel Bertrams kwam in de heenwedstrijd ongelukkig in botsing met een tegenstander en liep daarbij een kaakbreuk op die hem belet om het doel te verdedigen in het Yanmar Stadion, en ook in eventuele andere play-offwedstrijden. Een grapje van Almeerse zijde viel bij de opponent niet echt in goede aarde. Boven een voorbeschouwing kopte de club 'Almere City FC wil nederlaag in Eindhoven aan de kaak stellen'.

Trainer Rob Penders kan er niet om lachen. 'Ik heb er wel moeite mee, als ik eerlijk ben. We hebben het hier toch over een speler die zijn kaak breekt, die zijn eten de komende week door een rietje naar binnen moet krijgen. Als je dan als club met zo'n bericht op je website komt, dan heb je het volgens mij niet echt begrepen', aldus Penders bij ESPN. Het bericht is inmiddels van een andere kop voorzien.

Bekijk hier al onze video's
Meer Keuken Kampioen Divisie
Meer over Keuken Kampioen Divisie
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.