'Fantastische' Frenkie-vervanger De Roon kan wel er wel aan wennen

Reacties
'Fantastische' Frenkie-vervanger De Roon kan wel er wel aan wennen
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Het voetballeven lacht Marten de Roon toe. Niet alleen bij Oranje, maar ook bij Atalanta Bergamo gaat het hem voor de wind.

'Je raakt er bijna aan gewend, aan kop staan…' stuurde de Oranje-middenvelder met een gebruikelijk vette knipoog de wereld in. 'This won't age well.'

Na de overwinning op Polen staat de middenvelder met Nederland op de drempel van de final four van de Nations League. Met zijn club Atalanta is hij de trotse medekoploper in de Serie A.

Bovendien kreeg De Roon complimenten van Louis van Gaal. 'Hij deed het ook fantastisch op de plek van Frenkie, terwijl het een totaal andere voetballer is. Maar ik ben altijd overtuigd geweest van hem.' De dag van De Roon kon niet meer stuk…

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.