Faik zet zinnen op transfer naar SC Heerenveen

Reacties

Hicham Faik hoopt na één seizoen afwezigheid terug te keren in de Eredivisie. De middenvelder van Zulte Waregem zet in op een overgang naar SC Heerenveen.

Faik zet zinnen op transfer naar SC Heerenveen

De gesprekken tussen de Friezen en Belgen over Faik lopen inmiddels al een tijdje. Van Zulte Waregem hoeft de 27-jarige middenvelder niet te vertrekken, maar de ex-speler van Excelsior wil zelf graag de stap maken. Hij stapte een jaar geleden over naar Zulte Waregem en was aanvankelijk basisspeler, maar in de tweede seizoenshelft werd zijn rol als gevolg van een systeemwissel kleiner.

Bij Heerenveen denkt Faik zijn loopbaan de juiste impuls te kunnen geven. Ook andere Eredivisie-clubs hebben de middenvelder in het vizier, maar zelf geeft de speler een voorkeur aan een transfer naar Friesland. Faik diende in het verleden Excelsior, Roda JC Kerkrade en Almere City FC.

Bij Heerenveen is de komst van versterking voor het middenveld gewenst, want na het afgelopen seizoen vertrokken Pelle van Amersfoort, Morten Thorsby, Yuki Kobayashi (allen aflopend contract) en Stijn Schaars (gestopt). Daarbij is een vertrek van goudhaantje Michel Vlap een reële mogelijkheid.

Bekijk hier al onze video's
Meer H. Faik
Meer over H. Faik
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.