Faber hint op herkansing Zoet: 'Ik hoop dat hij blijft'

Reacties

Interim-trainer Ernest Faber van PSV sprak zich vrijdag positief uit over Jeroen Zoet. De doelman raakte vorige maand zijn basisplaats kwijt onder Mark van Bommel, maar staat er bij diens opvolger goed op.

Faber hint op herkansing Zoet: 'Ik hoop dat hij blijft'
© Pro Shots

'Ik ken Jeroen goed, ik vind hem een heel goede keeper die het hier zes jaar prima gedaan heeft', zei Faber. Vanwege het verliezen van zijn basisplaats overweegt Zoet in de winter te vertrekken, met het oog op het veiligstellen van zijn plek in de EK-selectie van Oranje. 'Maar ik hoop dat hij blijft', aldus Faber.

De trainer zei vervolgens dat hij Zoet 'goed genoeg vindt om onder de lat te staan' bij PSV. Of hij daarover al een beslissing genomen heeft, liet Faber in het midden. Hij voegde toe dat hij in zijn ogen over 'drie goede keepers' kan beschikken, doelend op Zoet, Lars Unnerstall en Robbin Ruiter.

Fabers uitlatingen lijken erop te wijzen dat de concurrentiestrijd voor een plek onder de lat bij PSV nog niet gestreden is en dat alle keepers onder hem weer op nul beginnen. Zoet stond op 7 november tegen LASK Linz voor het laatst onder de lat in Eindhoven.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Poll Wat verwacht jij van PSV - PEC Zwolle?
  • Zege PSV
  • Gelijkspel
  • Zege PEC Zwolle
De samenvatting van het eerste duel van PSV, met GVVV, onder leiding van interim-trainer Faber.
Bekijk hier al onze video's
Meer PSV
Meer over PSV
Meer J. Zoet
Meer over J. Zoet
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.