FA komt in actie na verhitte bekerclash tussen Wigan en Man City

Reacties

De Engelse voetbalbond heeft zowel Wigan Athletic als Manchester City om verklaringen gevraagd na de FA Cup-wedstrijd van maandagavond (1-0 zege Wigan). De clubs hebben tot vrijdagavond 19.00 uur om hun verhaal te doen bij de FA. Sergio Agüero ontloopt een straf.

FA komt in actie na verhitte bekerclash tussen Wigan en Man City

De BBC meldt dat de confrontatie met de Wigan-fan na afloop geen gevolgen krijgt voor de Argentijn. Een supporter zocht Agüero na afloop van de wedstrijd op en heeft de topscorer bespuugd en beledigd, zo heeft de City-spits inmiddels verteld. Als reactie deelde Agüero een beuk uit en daar komt hij dus mee weg.

De voetbalbond verwijt Wigan en City dat de spelers niet onder controle werden gehouden na de rode kaart voor Fabian Delph, waardoor de bezoekers met tien man verder moesten. Kort na het rustsignaal kwam het in de catacomben tot een confrontatie tussen onder anderen managers Paul Cook en Pep Guardiola. Laatstgenoemde maakte na afloop van de sensationele bekerwedstrijd al duidelijk dat wat hem betreft het opstootje niet moet worden overdreven.

De FA doet verder onderzoek naar de problemen met supporters van Wigan die de stunt van hun club in de vijfde ronde van het bekertoernooi na het laatste fluitsignaal op het veld vierden.

Samenvatting: Cultheld Grigg beslist verhit bekergevecht met Manchester City

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.