Extra schorsing Tannane blijft uit na tirade richting scheidsrechter

Reacties

Oussama Tannane hoeft niet te vrezen voor een extra schorsing naar aanleiding van zijn beledigingen aan het adres van scheidsrechter Richard Martens. De aanklager betaald voetbal ziet geen reden een vooronderzoek in te stellen naar de smaakmaker van Vitesse, bevestigt de KNVB tegenover VI.

Extra schorsing Tannane blijft uit na tirade richting scheidsrechter
© Pro Shots
ADO Den Haag
ADO Den Haag
0 - 2
Vitesse
Vitesse

Maandag was er nog sprake van dat Tannane mogelijk voor de tuchtcommissie moest verschijnen, maar de aanklager heeft na het zien van de beelden geoordeeld dat dit niet noodzakelijk is. De 26-jarige international van Marokko had al een (tweeede) gele kaart gekregen voor de eerste verwensingen die hij uitsprak richting Martens. Toen hij het veld verliet, nam de ernst van de beledigingen niet dusdanig toe dat een extra straf op zijn plaats is.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Tannane bood maandag in gesprek met VI al zijn excuses aan voor zijn gedrag en Vitesse-trainer Thomas Letsch kondigde zondag al aan in gesprek te zullen gaan met de aanvallende middenvelder. Doordat Tannane al een geelrode kaart kreeg tegen ADO Den Haag, mist hij het Eredivisie-duel van komende zondag tegen PSV door een automatische schorsing. Een week later kan Vitesse weer een beroep op hem doen tegen Willem II.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Vitesse
Meer over Vitesse
Meer O. Tannane
Meer over O. Tannane
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.