Extra kopzorgen Klopp voor United-duel door Núñez: 'Zo moet hij zich niet gedragen'

Reacties

Darwin Núñez heeft zichzelf en Liverpool maandag een zeer slechte dienst bewezen. Zijn kortsluiting zorgt voor nog meer kopzorgen bij manager Jürgen Klopp.

Extra kopzorgen Klopp voor United-duel door Núñez: 'Zo moet hij zich niet gedragen'
© Pro Shots
Liverpool
Liverpool
1 - 1
Crystal Palace
Crystal Palace

Klopp was tijdens het duel met Crystal Palace (1-1) duidelijk over zijn spits, die een negatieve hoofdrol vervulde op Anfield. De Duitse manager reageerde vanaf de zijlijn furieus na de kopstoot van Núñez aan het adres van tegenstander Joachim Andersen.

'Natuurlijk was het een rode kaart', zei Klopp na afloop tegen Sky Sports over het incident na een uur. 'Hij werd geprovoceerd, maar dit is niet hoe hij zich zou moeten gedragen.'

De gevolgen strekken verder dan alleen het puntenverlies tegen Crystal Palace. Núñez kan een schorsing voor minimaal drie duels tegemoet zien als straf. Daardoor mist de topaankoop de Premier League-duels met aartsrivaal Manchester United, AFC Bournemouth en Newcastle United.

Voor Klopp betekent de aanstaande sanctie dat hij flink moet gaan puzzelen over de invulling van zijn aanvalslinie. Diogo Jota is nog uitgeschakeld door een hamstringblessure, terwijl ook Roberto Firmino te kampen heeft met fysieke ongemakken.

Ma 22 aug. 2022

Za 27 aug. 2022

Wo 31 aug. 2022

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.