Experts in Engeland zien de vernietiging van Manchester United

Reacties

Manchester United heeft een afgrijselijke eerste helft tegen Brentford achter de rug en is momenteel hét gesprek in Engeland en de rest van de voetbalwereld.

Experts in Engeland zien de vernietiging van Manchester United
© Imago
Brentford
Brentford
4 - 0
Manchester United
Manchester United

Manager Erik ten Hag hoopte op revanche na de nederlaag tegen Brighton & Hove Albion in de eerste speelronde van de Premier League, maar er volgde zowaar een nog grotere afstraffing. Bij rust stond het 4-0. 'Ten Hag staat volkomen perplex, hij staart in de verte. Niets om zijn manschappen te vertellen, hij kan niet geloven wat zich afspeelt', schrijft The Guardian in zijn liveblog.

The Sun kan het ook niet geloven. 'De incompetentie van David de Gea zette de toon bij de eerste doelpunten, maar hij werd al snel ondersteund door de chaotische vertoningen op het veld van de mannen van Ten Hag.' De sensatiekrant voorspelt erger leed: 'Brentford lijkt voorlopig niet klaar te zijn.'

Voormalig Manchester United-speler Gary Neville heeft vol ongeloof gekeken naar de wedstrijd. 'Ik dacht dat Manchester United beter zou zijn, maar er wordt met ze gesold, ze worden verscheurd, er wordt met ze gespeeld. Dit geloof je gewoon niet. Ik probeer te bedenken wat ze goed hebben gedaan in deze wedstrijd. Ik kan niets bedenken. Geen loopactie, geen voorzet, geen pass. Helemaal niets. Dit is de vernietiging van Manchester United.

Voormalig spits Glenn Murray trekt een pijnlijke conclusie op BBC Radio. 'Het grappige is dat Brentford niet eens goed speelt, dat hoeft niet eens. Ze maken het gewoon af via de kansen die ze krijgen van Manchester United.

Brentford is de derde club die viermaal scoort tegen Manchester United voor het rustsignaal, bijzonder genoeg gebeurde het in drie opeenvolgende jaren. Tottenham Hotspur was in 2020 de eerste club die erin slaagde, Liverpool herhaalde dat een jaar later. 'Een werkelijk schokkende eerste helft', sluit de BBC het liveverslag van de eerste helft af.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Manchester Evening News deelde alvast de cijfers uit tijdens de rust.
Manchester Evening News deelde alvast de cijfers uit tijdens de rust.
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.